Batovi za meso
Njima možete lupati odreske, obrišite češnjak i naribajte mentu u Mojita čašu. Čekići izrađeni od visokokvalitetnog bukovog drveta dobro leže u ruci. Bilo da odaberete one od potpunog drva ili one s vrhovima od nehrđajućeg čelika. Imamo ih i u dvije varijante: klasični čekić s dugom ručkom i kompaktniji čekić bez drške.
Bestsellers
Odresci? Daske za rezanje? Čekić je obavezan
Lupkanje čekićem omekšava vlakna mesa i poboljšava njegov okus i teksturu. Pri lupanju dolazi do kidanja mišićnih vlakana i meso postaje mekano, što omogućava bolje prodiranje marinade i začina u meso. Rezultat je mekan i sočan. Drveni batovi za meso stoga su neizostavan alat pri pripremi odrezaka i odrezaka na žaru. Proizvodimo različite varijante maljeva, svi od bukovog drveta. Uređaji za omekšavanje mesa s metalnim omekšivačem nude snagu i izdržljivost, što je korisno pri rukovanju težim komadima. Šiljci od nehrđajućeg čelika lako se nose s udaranjem viših odrezaka. Čekići s ručkom pružaju udoban i čvrst zahvat koji olakšava rad s mesom. Preporučamo lupkati meso o dasku za rezanjekako ne biste oštetili kuhinjski pult.
Kako se brinuti za batić za meso
Zbog kontakta s mesom, pravilna higijena je izuzetno važna za pravilnu njegu štapića. To će spriječiti plijesan i plijesan. Štapiće za jelo potrebno je temeljito oprati toplom vodom i sapunom nakon svake uporabe. Impregnirani su lakom, tako da se ne morate brinuti da će voda oštetiti drvo. Pravilna njega i poštivanje higijenskih standarda osigurat će dugotrajnost i sigurnu upotrebu u vašim kulinarskim avanturama.