Drvene daske za rezanje
Praktično za rezanje i lijepo za posluživanje. Na drvenoj dasci za rezanje možete poslužiti odreske, pizzu, ukiseljene sireve ili čak kolače. Sve što trebate učiniti je odabrati odgovarajuću veličinu, oblik i vrstu površine (bilo klasična glatka ili s bočnim utorom). Posebno ćete ga cijeniti prilikom rezanja mesa ili voća.
Bestsellers
Zašto preferirati drvenu dasku za rezanje?
Unesite djelić prirode u svoju kuhinju s prekrasnim drvenim kuhinjskim daskama koje spajaju stil, funkcionalnost i trajnost. Pravokutne ili okrugle drvene daske za rezanje idealan su pomoćnik pri rezanju i serviranju hrane. Drvena površina pruža prirodnu zaštitu oštrice noževi a ujedno čuva okus i kvalitetu hrane. Oblik daske za rezanje savršen je zaposluživanje različitih vrsta hrane, od odreska do povrća. Cijenit ćete bočni kanal prilikom porcioniranja mesa i rezanja sočne hrane poput svježeg voća i povrća, sav sok će biti uhvaćen kanalom, a radna površina će ostati čista. Praktična je i drška koja jamči stabilnost. Koju ćete odabrati?
Kako njegovati drvenu dasku za rezanje
Obožavat ćete drvene daske za serviranje i rezanje koje će zasigurno biti izvrstan dodatak svakojmodernoj kuhinji. Osim što izgledaju elegantno, ekološki su prihvatljivi i jednostavni za održavanje. Drvo je izdržljivo, tako da može izdržati velika opterećenja dugi niz godina. Ne zaboravite s vremena na vrijeme počastiti svoju dasku za rezanje većompečenje. Čišćenje daske za rezanjeje jednostavno i brzo. Nakon svake uporabe preporučamo da dasku operete vodom i temeljito osušite. Redovito tretiranje jestivim uljem ili voskom pomoći će održati površinu drva u dobrom stanju i spriječiti njegovo isušivanje.