Drvene lopatice
Visokokvalitetni i glatko obrađeni strugovi su posebno savijeni i vrlo nježni prema teflonu. Posebno ćete ih cijeniti kod pripreme palačinki, prženica ili možda tijekom pečenja na roštilju.
Bestsellers
Za što je dobar drveni tokar?
Dobru peraju možete prepoznati po tome što s lakoćom okrenete palačinku. Naši su takvi. Drvo je strojno obrađeno do glatke, nježne obrade u teflon i posebno savijeno. Zahvaljujući tome, možete lijepo podići tijesto, a da ga ne trgate. Za ljubitelje tankih francuskih palačinki preporučujemo i drvenu lopaticu. No, cijenit ćete i tokare od savijenog drvaroštiljanje. Slično kao npr. drvene gril hvataljke za meso ili hermeline. Imamo sve za kuhinju!
Osnovni recept za palačinke. Kao od mame!
Neće vam trebati nijedan drugi recept za palačinke, ovaj će se svidjeti i djeci i odraslima. U 250 ml mlijeka umiješajte dva jaja, vrećicu vanilin šećera i prstohvat soli. Postupno dodavati 150 g glatkog brašna. Stavite tijesto u hladnjak na 30 minuta i onda je vrijeme za prženje! Uz njih se odlično slažu domaći svježi plodovi i svježe voće. A ako izostavite vanilin šećer, u palačinkama možete uživati i slane, primjerice sa špinatom.