Drveni pribor za roštilj i pomagala
Pripremite nezaboravne večeri pune okusa i mirisa uz pomoć prikladnog pribora za roštilj. Neka vaš roštilj postane pravi doživljaj pun ukusne hrane i dobrog društva.
Bestsellers
Roštiljanje kao gastronomski doživljaj
S dolaskom toplih ljetnih dana i ugodnih večeri, povećava se želja za sjediti s prijateljima uzukusan roštilj. Kako bi vaša gastronomska čarolija bila što učinkovitija, usredotočite se na elegantno posluživanje. Vanjske garniture i ljetne zabave neizbježno uključuju prirodni ili rustikalni stil. Stoga se kladite na drvene daske, pladnjeve za posluživanje i elegantna korita za posluživanje i bit ćete izuzetno zadovoljni. Da ne spominjemo da ne morate brinuti o drvenom posuđu, priboru za jelo i drugim drvenim proizvodima vani u vrtu - jaki su, izdržljivi i neće se lako slomiti.
Kako očistiti roštilj i posuđe za pečenje
Nakon svake upotrebe ostavite roštilj da se dovoljno ohladi, a zatim strugalicom ili drvenom četkom uklonite pepeo i zagorjele ostatke hrane. Zatim napravite pastu od vode i sode bikarbone i nanesite je na površinu roštilja. Ostavite pastu da djeluje oko 15 minuta, a zatim je isperite toplom vodom i obrišite krpom. Tvrdokorne ostatke možete ukloniti posebnim sredstvima za čišćenje ili octom pomiješanim s vodom. Nakon toga temeljito isperite roštilj, a ne zaboravite očistiti i rešetke. Soda bikarbona i ocat također su izvrsni za čišćenje drvenih proizvoda , uključujući daske za rezanje, pladnjeve i ostalo drveno posuđe za posluživanje .