Drveni ribeži i ljuštilice
Kompletna oprema za rezanje, guljenje isjeckanje kupusa i ostalog povrća pogodnog za fermentaciju. Oštrice prstenova od nehrđajućeg čelika postavljene su blizu jedna drugoj kako bi zaobljeni dijelovi bili što finiji.
Bestsellers
Uvijanje i guljenje jednom ili dva puta
Hoćete li početi fermentirati? Za luk, primjerice, preporučamo rezač s 5 noževa s kojim posao ide tako brzo da ne morate ni plakati. Za kupus, jabuke ili čak ciklu možete isprobati drveni prsten s oštricama od nehrđajućeg čelika. Nismo zaboravili ni na strugalice za ljevoruke, za koje smo posebno prilagodili komade.
Kako napraviti kiseli kupus kod kuće
Jeste li znali da kiseli kupus sadrži vitamine i probiotike koji će vam lako zamijeniti pola kutije prve pomoći? Neprocjenjivo je superhrana u kuhinji . Istodobno, fermentirano povrće možete jednostavno pripremiti sami kod kuće, samo trebate znati kako. Dakle: naribajte ribežom, zgnječite tučkom, pustite da odstoji i onda jednostavno: uživajte!