Kuhinjski noževi
Kvalitetan nož neophodan je u kuhinji. Zahtijeva oštru oštricu, ravnotežu i ergonomsku ručku. Takav nož postat će vam neizostavan pomoćnik, a pripremanje jela s njim bit će jednostavno. Odaberite između mnogih vrsta, veličina i vrsta drva.
Bestsellers
Osnova su kvalitetni kuhinjski noževi
Ispravni kuhinjski noževi kamen su temeljac umjetnosti kuhanja, kako u kućnoj tako iu profesionalnoj kuhinji. Naši noževi imaju savršeno oštre oštrice i optimalno su uravnoteženi. Osim toga, drvena drška je prirodno protuklizna, što noževima daje savršenu ergonomiju. Duljine i oblici oštrica razlikuju se ovisno o tome za što su noževi namijenjeni. Možete birati između sljedećih vrsta: kuharski nož za guljenje, klasični univerzalni nož za rezanje, pila za kruh, nož za otkoštavanje ili nož za odreske.
Kako se brinuti za kuhinjske noževe
Oštrica se lako čisti, a možete je održavati savršeno naoštrenom redovitim brušenjem. Preporučamo odabir odgovarajućeg stalka, magnetne ploče iliblok za noževe. Što se čišćenja tiče, noževima nikako nije mjesto u perilici posuđa. Ne samo da se oštrica otupljuje u perilici posuđa, već je i drvena ručka u opasnosti od savijanja. Stoga izbjegavajte dugo namakanje, isperite i osušite nož odmah nakon upotrebe. Nagradit će vas dugim životom. Također preporučamo korištenje drvenih dasaka za rezanjeu kuhinji, koje manje tupe noževe, lako se čiste i vrlo su izdržljive.