Posude za začine i dodatke jelu
Sve za vaše svježe gurmanske doživljaje na jednom mjestu. Otkrijte čari drvenog kuhinjskog pribora prikladnog za začinjavanje hrane. Nudimo širok izbor žbuka, začina i drvenih mlinova za začine. Zahvaljujući praktičnim pomoćnicima kuhanje će vam biti puno lakše!
Bestsellers
Nezamjenjivi pomoćnici u svakoj kuhinji
Volite li i vi miris svježih začina koji se širi kuhinjom dok kuhate? Pravilno odabrano začinsko bilje savršeno će naglasiti okus jela i učiniti ga gurmanskim doživljajem. Naši kvalitetni mužari ili mlinci za začine učinit će vas pravim majstorom u kuhinji i učiniti kuhanje zabavnim. Uz sve praktične prednosti, ne smijemo zaboraviti da je drvena i prirodna kuhinjaposuđeje također topliukraskoji svaki interijer čini ugodnim.
Kriteriji za odabir prikladnog morta za kuhinju
Prilikom odabira odgovarajuće žbuke za klasičnu kuhinju, razmotrite nekoliko kriterija kao što su cijena, materijal i izgled. Među najtvrđim materijalima koji se koriste za izradu žbuke su bakar, granit, mesing, mramor i kamen. Nažalost, teže ih je održavati, a cijena im je relativno visoka. Porculanske žbuke spadaju među najpovoljnije proizvode, no dizajn im je prilično dosadan i o otpornosti na silu bi se dalo raspravljati. Drveni mort ističe se svojom postojanošću, čvrstoćom i ugodnim, toplim dizajnom. Ako odaberete i tvrdu vrstu kao što je maslinovo drvo, to je respektabilna zamjena za mramor ili granit.